loader image

Studio kreative FÊLIA ustvarja edinstvena vizualna doživetja, ki povečujejo prepoznavnost blagovnih znamk in pospešujejo prodajo produktov.

S svojo kreativno vizijo in poudarkom na podrobnostih se trudimo zadovoljiti vse vaše želje, hkrati pa le-te še nadgraditi in tako projektom doprinesti dodano vrednost. Sodelovali smo že z mnogimi priznanimi blagovnimi znamkami, kot so Vichy, Petrol, L'Occitane, restavracija diVino, Občina Bovec in druge.

Primarno delujemo na področju grafičnega oblikovanja, kar vključuje celostne grafične podobe, oblikovanje, pripravo in manipuliranje vizualnega materiala grafičnih materialov za oglaševalske namene (tiskovine in digitalni mediji), oblikovanje na področju tiska in založništva ter oblikovanje embalaž. Poleg tega snujemo in izvajamo kreativne celostne koncepte, kreiramo unikatne slogane ter z vami ustvarjamo prepoznavne blagovne znamke.

Kreativni vodja studia FÊLIA je Jani Klavora z desetletnimi izkušnjami na področju grafičnega oblikovanja, videa in fotografije, ki s pomočjo ekipe stremi k popolnosti projektov.